Prijzen PCR sneltest met Non-COVID certificaat
☝Nu hoge kortingen: Bestel Vandaag je test!☝
coronatest-in-beilen

Coronatest in Beilen

Als je verkoudheidsklachten, verhoging of plotseling verlies van reuk of smaak hebt, kan je een coronatest in Beilen of in de omgeving afnemen. Als je in Beilen woont, is de dichtstbijzijnde testlocatie in Assen. Doordat je een coronatest laat afnemen weet je of je besmet bent geraakt met het corona virus. Als je negatieve uitslag hebt , heb je geen corona en kun je gewoon verder met je dagelijks leven. Wanneer je een positieve uitslag hebt, heb je het coronavirus. Als je dit hebt  is het noodzakelijk om 10 dagen in quarantaine te blijven. Als je 24 uur geen klachten meer hebt, kan je uit quarantaine. 

coronatest-in-beilen

Kan ik een coronatest in Beilen afnemen?

Een coronatest kan je bij hiervoor bestemde teststraten laten afnemen. Een coronatest in Beilen afnemen is helaas niet mogelijk. In Drenthe kan je naar Emmen, Meppel, Hoogeveen en Assen om een test te doen. In Assen kun je zelfs op twee verschillende locaties terecht. Bij deze test plekken is het mogelijk om in de auto te blijven, het is namelijk een teststraat. Je kunt hier met de auto doorheen maar ook met de fiets. Als je met de fiets naar de teststraat wilt, is het wel noodzakelijk om een mondkapje te dragen onderweg naar de teststraat. Wanneer je bijna aan de beurt bent, kun je het mondkapje af doen.

Hoe Lang neemt het testen in beslag?

Het testen gaat altijd vrij snel. Zo hoef je geen half uur met een staafje in je neus te zitten. De GGD medewerkers doen een aantal seconden het staafje in je neus en daarna een ander staafje in je keel, dit is enkel om wat slijm te verzamelen. Wanneer dit klaar is, krijg je een folder mee met alle informatie wat je zou moeten weten. Als je getest bent, is het van belang dat je in quarantaine blijft totdat je de negatieve uitslag binnenkrijgt. Als je positief getest bent op het coronavirus, is het verplicht om 10 dagen in quarantaine te gaan. 

Hoe maak ik een afspraak voor een coronatest?

Als je het vermoeden hebt dat je besmet bent geraakt met het coronavirus, is het van belang dat je een afspraak gaat maken om een coronatest in Beilen te laten afnemen. Een afspraak kun je heel makkelijk maken op de website van Coronatest. Het is dan van belang dat je je aanmeldt met je Digid. Als je dit gedaan hebt, moet je de verplichte vragen invullen.

Als je dit hebt gedaan, wordt je verwezen om een afspraak te maken. Je kunt zelf kiezen wanneer je de test wilt doen. Wanneer je dit hebt gedaan, kun je wachten totdat je de afspraak hebt.  Als je de afspraak hebt, is het van belang dat je niet in contact komt met andere mensen dus besluit niet om nog even om langs de winkel te gaan. Als je dit wel doet en het blijkt uit de test dat je corona hebt, is het mogelijk dat ook andere mensen besmet zijn geraakt.

Tarieven PCR-testen met Reiscertificaat
☝Bespaar met korting: Bestel Vandaag je coronatest!☝
Scroll naar top