Gieten

locatie gieten coronatest-assen.nl

Om het virus onder controle te houden, is het testen van groot belang. Zo kan er aan de hand van het aantal positieve tests worden besloten om meer of minder maatregelen in werking te laten treden. Als je op dit moment last hebt van lichamelijke klachten die passen bij corona, is het belangrijk dat je een test doet. Wanneer je in Gieten woont kun je kiezen voor een test van de GGD of voor een corona sneltest in Gieten. Beiden leveren andere voordelen op.

Waarom een test bij de GGD?

 

Er zijn verschillende redenen waarom een grote groep mensen ervoor kiest om zich te laten testen bij de GGD. De eerste reden is omdat hier geen kosten aan verbonden zitten. De tweede reden is omdat men deze test meer vertrouwd omdat hij rechtstreeks vanuit de overheid komt. Toch vergeet men bij deze reden te kijken naar de andere testen die ook worden erkend door het RIVM. Een voorbeeld van zo’n test is de antigeentest die veelal wordt afgenomen in commerciële teststraten.

Waarom een antigeentest bij een commerciële teststraat?

 

Voor het kiezen van een antigeentest kunnen ook verschillende redenen zijn. Zo komt het regelmatig voor dat men voor deze test kiest omdat er anders op wat van manier dan ook vertraging kan ontstaan op werk. Daarnaast wordt er ook vaak voor een sneltest gekozen voor een reis. Houd er bij deze situatie wel rekening mee dat de negatieve testuitslag alleen niet geldt als reisdocument. Een andere reden om te kiezen voor een commerciële sneltest in Gieten, is omdat je dan niet (wellicht onnodig) dagen in quarantaine hoeft.

Het lijkt erop dat we niet kunnen vinden waar je naar zoekt. Wellicht dat een zoekopdracht kan helpen.

Scroll naar top