Prijzen PCR sneltest met Non-COVID certificaat
☝Nu hoge kortingen: Bestel Vandaag je test!☝
Wat kost een coronatest?

Wat kost een coronatest in Assen?

Je gaat een coronatest doen in Assen en je vraagt je af wat de kosten hiervoor zijn. Het is altijd verstandig om van tevoren goed te checken hoeveel iets kost, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

In veel gevallen zijn de testen gratis

Goed om te weten: in veel gevallen kost het je helemaal niets om een coronatest op locatie te laten doen. Als je bijvoorbeeld een test laat doen bij de GGD, dan is de coronatest in de meeste gevallen gratis. Bij de GGD worden mensen met klachten getest, maar ook mensen die in aanraking zijn geweest met iemand met COVID-19. Als je naar een GGD-locatie gaat om je te laten testen voor corona, dan zal dit kosteloos zijn.

Soms kost een corona Sneltest geld

In sommige gevallen kost het ook geld om een coronatest te laten doen. Dit is bijvoorbeeld het geval als je de test bij een privékliniek doet. De testen bij deze onafhankelijke locaties kosten vaak geld.

Prijsverschil in corona PCR testen in Assen

Het prijsverschil kan erg verschillen per locatie en organisatie, dus zorg ervoor dat je hier goed onderzoek naar doet voordat je bij zo’n locatie je test laat doen. Ook verschilt de prijs bij de verschillende testsoorten. Zo is er een PCR-test, maar er is ook een snel-test en een antistoffentest. Elke test kan zijn eigen prijskaartje hebben.

Naar het buitenland reizen

Reis je met het vliegtuig naar het buitenland? Dan kost het altijd geld om een COVID-19 test te laten doen. Je kunt je dan namelijk niet laten testen bij de GGD. Let erop dat als je gaat vliegen, je ook een certificaat moet hebben die aantoont dat je negatief bent getest. Dit certificaat moet je ook hebben als je geen symptomen hebt. Dit certificaat is soms bij de prijs inbegrepen, maar kan ook een extra prijskaartje hebben. Check dus altijd van tevoren de details goed, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Tarieven PCR-testen met Reiscertificaat
☝Bespaar met korting: Bestel Vandaag je coronatest!☝

Check ook je zorgverzekeraar in Assen

Sommige zorgverzekeraars vergoeden de corona PCR test ook. Het is verstandig om dit wel eerst bij je zorgverzekeraar te checken, voordat je de test gaat doen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Scroll naar top